Kraniosakral behandling vid ryggont

Maries Friskvård erbjuder individanpassade behandlingar med kraniosakral terapi. Kraniosakral terapi är en mjuk behandling som ”låser upp” flödescyklerna och eventuella vävnadsstörningar. För att få ut så mycket som möjligt av en behandling vid t.ex. ryggont är det till stor hjälp för mig att ha kunskaper om det som kan ha en inverkan på dina nuvarande symptom. Du får kort redogöra för din sjukdomshistoria och vad du varit med om i livet. Jag arbetar bara med mina händer och med ett mycket lätt tryck mot klientens kropp. Patienten är alltid påklädd under behandling.

Kraniosakral terapi behandlar kronisk och långvarigt tillstånd av stress, depression, utbrändhet eller smärta. Fysiologisk stress kan orsaka symtom som t.ex. ryggont, smärta i nacke och axlar, allergier, sömnproblem, pms, infektioner, depression, nedstämdhet, spänningar i tänder och käke, förstoppning, koncentrationssvårigheter m.m.

Kraniosakral terapi förbättrar även spinalvätskans cirkulation som har till uppgift att förse nervsystemet med näring och att rensa ut alla gifter. Detta gör att kroppens självläkande förmågor förbättras radikalt.